Inget för julhatare.

Ja ja ja alla julhatare där ute. Nu får ni hålla för öronen, blunda och sjunga en liten visa. Här kommer nämligen några produktnyheter för julen 2010! Jag vet att det känns tidigt, men snart är det "bara" tre månader kvar.

Nyheterna består av Blossas årgångsglögg, i år med saffranssmak i guldig flaska. Sedan snubblade jag över Frödinges kladdpepparkaka som ska innehålla kanel, nejlika, ingefära och kardemumma. Låter gott plus att båda produkterna innehåller precis det jag behöver till jul: socker, fett och alkohol ;)  När lilla G sov passade jag på att mecka ihop ett kollage i photoshop istället för att diska, städa och göra allt annat nödvändigt. (det gäller ju att prioritera).

Nyheter jul 2010
Kollage gjort av mig med bilder från frodinge.se & blossa.se


Kryptiska meddelanden.

Vi tycker ju att det ska börjas i tid. Och eftersom G numera visar stort intresse för allt som är nytt och orört av honom så brukar vi till hans stora lycka låta honom gå lös på tangentbordet då och då. Igår slet han bort bokstaven G (!!) under sin framfart. Strax innan detta lämnade han dock ett minst sagt kryptiskt meddelande som innehöll både CV och BVC (och en lång rad ggggggggggg). Vad försöker han säga? (jag lyckades få fast bokstaven G igen, teknisk som jag är ehm.)

Ännu en vecka.

Jag hade tänkt blogga ett inlägg per dag denna vecka. Det gick ju så där.

Äntligen fredag. Trots att jag är "ledig" hela tiden nu så känns alltid fredagar extra sköna. Vi har haft så himla mycket senaste tiden och då syftar jag främst på helgerna. Det är säkert 4 - 5 helger i rad som vi varit uppbokade och rest runt eller fått besök. Nu i helgen blir det ytterligare en tågresa. Sedan får det vara bra ett tag. Nästa helg vägrar jag planera, det får bli slappare än slappt utan några tider att passa.

Igår hade jag en skön eftermiddag med vår föräldragrupp. Vi blev bjudna på buffé (en av mammornas familj äger en väldigt trevlig restaurang i stan) Sedan drog vi ut på en promenad och gjorde stan osäker. (ni vet hur glad man blir när det kommer ett stort gäng mammor med barnvagnar så där 2-3 i bredd, plötsligt var jag en av dem?!) ;) G har ju tyvärr aldrig varit ett stort fan av att ligga i vagn så jag fick bära honom så där halva vägen. Min lilla kotte. Det är så himla roligt och se hur alla bebisar växer och utvecklas till små individer. Vi mammor (och pappor!) träffades ju via föräldrautbildningen på vårdcentralen redan när vi var gravida.

That's it for now! :)

RSS 2.0