Sommartid.

Status idag: tröttare än i går. Klockan är framdragen (ni har väl inte glömt att det är sommartid som gäller nu?!!) frukosten är uppäten. Planer för dagen: långpromenad, snabbis till indiska, lång dusch med tillhörande hårinpackning. Jag har hört rykten om att vi kan vänta oss runt 10 + grader till nästa helg. Jag tror iofs inte på något förens jag ser det med egna ögon (snöstormen i fredags gör ju att det känns långt bort), men tanken känns sköön. Livet är hårt :)

Igår åt vi paj gånger två. Först tacopaj sedan hemmagjord blåbärspaj... det var inte äckligt direkt om man säger så. Varm blåbärspaj med vaniljvisp, mums! Glömde dock fixa bildbevis. Vi släckte även lamporna 20:30 - 21:30 för att stödja Earth Hour. Endast tv:n var igång. Tyvärr verkade inte så många i närområdet vara lika ambitiösa som vi. Oh well, så kan det vara.

Lördagskul.

Trots att jag blev väckt av en plogbil (var är våren?!!) på tok förtidigt idag så är jag på gott humör. Känner mig ovanligt utvilad och avslappnad. Jag och M har varit ute på Marieberg köpcentrum en sväng idag. Köpte ett balsam på nyöppnade Bellbox (hårvårdsprodukter). Annars strosade vi mest bara runt och kollade in spektaklet. Jag tror att det blir riktigt bra när allt är färdigbyggt. Hoppas bara att de satsar på lite fler toaletter (såg en massa köer) och någon typ av foodcourt vore trevligt. 
Ikväll blir det lugnt med en film. Måste nog kolla in Robinson också. Strax ska vi äta, en tacopaj står i ugnen och väntar.. mums!

Socker = boven.

Konstant huvudvärk och über mycket att göra hela dagen. En typisk måndag med andra ord. Jag orkar inte ha en massa huvudvärk igen. Det har lixom varit lugnt i ett antal veckor nu så det känns inte kul att det kommer tillbaka. Jag tror att jag ätit för mycket socker i helgen. Jag börjar se ett samband med min kost och mitt huvud (eller så är det bara en slump). Jag har ju ätit väldigt bra de senaste veckorna. Förra veckan var iofs en katastrof kostmässigt. Slarvade både här och där så jag får väl skylla mig själv. Men det är bara att slänga sig upp på hästen och ta nya tag.  Eller hur?

Nybakad.

Mmmm.. Det luktar nybakat i lägenheten. Jag har varit en duktig hemmafru och slängt ihop lite chokladmuffins. Testade att trycka ned polly i några av dem. Återstå och se om det blev lyckat. Jag måste ju bidra med lite helgmys, för när jag kom hem efter jobbet idag så hade M inte bara snyggat till här hemma utan även köpt en bukett tulpaner (my favourite!) Jag tar hellre tulpaner än rosor alla dagar i veckan. Höga poäng till honom. Men han ska ju vara borta större delen av kvällen och morgondagen så det är väl det minsta man kan förvänta sig ;) I morgon ska jag vara social och träffa E. Vi ska bland annat kolla in Bra & Begagnat. Vet inte om jag ska titta efter något speciellt. Har inte så höga förväntningar direkt. Ha en härlig helg alla!

En kortis.

Ikväll har jag och M varit på bio. Det var väl ingen superfilm direkt men lite småkul på sina ställen. Jag fick ju ett par biobilljetter från jobbet för ett antal månader sedan som har legat och väntat på hallbyrån. Dom gick ut nu i veckan så det var bara att masa sig iväg och se något (vilket lidande! ;) Nu sitter jag här och borstar tänderna och förbereder mig för natten. I morgon är det fredag.. och oh vad jag längtar efter sovmorgon...


Söndagskul.

Vad gör man på en söndag? Själv har jag har städat mest hela förmiddagen. Slängt en massa skräp. Nu är städskrubben helt plötsligt väldigt prydlig och jag tror till och med att dammsugaren får plats där nu (första gången på ett år säkert). Fantastiskt. Annars har jag spenderat större delen av helgen i horisontalläge. haha. (latat mig mest alltså). Det har varit riktigt skönt. Nu sitter jag däremot och surfar efter snyggingar som jag skulle vilja köpa hem. Se nedan. iittala VS. rörstrand. Jag är ju inte så jätte förtjust i rosa (eg purpur enl iittala) men den där vasen skulle väl inte vara fel med ett gäng våriga tulpaner? eller? Mest sugen är jag dock på Hanna assietten och Bottna muggen (den med öra) Skulle sitta fint ;) Nu ska vi äta, lax.. mums!

iittala vs rörstrand

Slappt var det här.

Hej på er. Ute snöar det igen. Vad ska man säga? Idag är det även den internationella kvinnodagen. Igår vad vi på födelsedagsfest här i stan hos en barndomskompis till M. Det bjöds på diverse plockrätter och alkoholhaltiga drycker. Det var väldigt gott och trevligt sällskap. Mysig lägenhet också! Så idag är det med andra ord en riktig dagen-efter-slapparsöndag. Älskar kravlösa dagar utan några tider att anpassa sig efter.

I morgon är det tillbaka till allvaret och ännu en härlig arbetsvecka. Jag ska bland annat hålla en utbildning över telefon (telefonkonferens). Hoppas det går bra. Ha en härlig kväll!


Onsdagsbloggen lever!

Onsdagar gillar vi. Då börjar man se ljuset i slutet av tunneln ;) Men jag ska inte gnälla. Ett jobb är ett jobb är ett jobb. Även om det varit lite kaos senaste tiden. Igår när jag kom till jobbet så hade t.ex någon sagt upp licensen för ett system/program som mer eller mindre alla på min avdelning använder sig av (läs: är helt beroende av). Lite småkaos med stirriga chefer och så (ni kan säkert föreställa er) Men efter ett par timmar var allt installerat och funktionellt igen. Så kan det gå när någon inte tänker sig för (inte för att jag vet hur det gick till men det var säkert någon som fick smisk för det där sedan). Ja ja. That's it for now!

Ännu en måndag.

Jaha. Vad är det här nu då? En massa vitt som fullkomligt vräker ned från himlen. Jag trodde det skulle bli vår nu. Jag trodde vi hade en deal?! Det gick ju inte direkt snabbt på motorvägen hem om man säger så. Ja ja. Den goda nyheten är att jag sov riktig bra i natt. Vaknade iofs innan alarmet (gör alltid det, minns inte ens senast jag blev väckt av det faktiskt). Men jag vaknade inte hundra gånger under natten i alla fall. Framsteg! Kanske ska ta en sväng på träningscykeln nu. Göra något vettigt.

RSS 2.0