Dags att slappna av.

Semester är verkligen the shit. Äntligen lite tid att njuta av livet och så får man lite perspektiv på tillvaron och jobbet. Kan inte påstå att jag känner mig särskilt utvilad så här 1,5 veckor in på semestern, men det kommer väl. Det brukar ju ta lite tid att varva ner. Jag kommer ju säkert lugna ner mig lagom tills det är dags att återgå till arbetet.

I dagarna är jag i Sthlm och det känns riktigt skönt med en liten minisemester hemifrån. Igår var det middag hos en gammal barndomvän. Varmrökt lax, vin, äppelpaj och en massa prat. Idag har jag varit i Sickla med systeryster och shoppat. Imorgon blir det nog moderna museet. Sedan har jag hundra andra saker jag vill göra och människor jag ska hinna träffa. Det blir hektiskt, men det ska nog gå!

Underhållning

Hej alla glada. Ute vräker regnet ner. Helt plötsligt har man lite tid över till bloggen ;) Slänger in några youtubeklipp jag rekommenderar. Det första har ni säkert redan sett via aftonbladet eller liknande. En tribute till Michael Jackson utförd i Stockholm (finns filmad från flera olika vinklar om man söker). Det finns mycket att kolla på när det gäller flash mobs på nätet. Mycket underhållande när människor samlas i grupp och gör något (för omgivningen) oväntat! Ha en bra dag!
Farväl...

Nej, jag skoja bara. Jag har en liten bloggpaus just nu. Har ni märkt det eller? ;) Återkommer inom kort!

RSS 2.0