Vilken chock!

Tänkte chocka er med ett litet inlägg så här på onsdagskvällen ;)
Skönt att merparten av arbetsveckan är över. Nu ska man bara härda ut i två dagar till innan man får sova ut.. Eller jag får se hur mycket sovmorgon det blir. Min syster kommer hit med en kompis till helgen. Dom sover över en natt och på lördagen ska syster ställa ut sin kisse här i Örebro. Blir säkert best in show ;)
Förutom det händer det inte så mycket. Förra helgen bjöd jag hit två fd kollegor. Vi käkade mat och efterrätt, drack lite blandat och umgicks. Det var mycket trevligt. Jag tänkte ju försöka vara mer social detta år så man får ju säga att det har börjat ganska bra. Jo, det är ju hindersmässan nu också! Kanske hinner gå en sväng någon kväll efter jobbet. Det är ju lite tradition att gå runt där och frysa! ;)

Musik, film

Hej Hopp! Nu börjar man äntligen landa i verkligheten efter all ledighet. Har kommit hem från jobbet, ätit lite. Lyssnar nu på musik via spotify (bra grej det där!). Jag tjatar ju hela tiden om hur trött jag är. Nu har jag kommit till den punkten då jag är så jäkla trött på att vara trött hela tiden att jag nästan kreverar. Måste fixa tid hos VC snarats för en koll. Men när ska jag hinna ringa och fixa tid? Fast jag vet ju att det stora problemet är att jag sover så dåligt (vaknar hela tiden)....

Nog om det för nu. Tänkte passa på att rekommendera två bra (roliga) filmer, se dem! (men ha inga förväntningar då blir man nästan alltid besviken) ;)

Pineapple Express GhostTown

Sjukt mycket.

Tada! Ett inlägg från mig! Jag har precis kommit hem från jobbet och är väldigt trött. I morgon ska jag få utbildning för lite fler arbetsuppgifter så vi får hoppas på att det blir något kul.

Annars har den senaste tiden varit lugn. Låg ju sjuk mest hela förra veckan och jag känner mig fortfarande inte på topp. Hade dock en liten söndagsbrunch med A och det var mycket trevligt. Förutom det så har jag faktiskt hunnit fylla år. Känner mig som en liten pensionär nu ;) hehe nej då inte riktigt men om två år smäller det. Känns ganska konstigt att vara så gammal. M fixade i alla fall en fin födelsedag till mig trots sjukdom. Fick både mysig frukost och blommor och present. Med andra ord, precis vad en gammal tant vill ha ;)


När det gäller hemmet så har M nu fixat upp tavlor både i vardagsrum (endast en än så länge) och sovrum (två stycken ovanför sängen). Speciellt i sovrummet gjorde det stor skillnad tycker jag! Får slänga upp en bild vid ett senare tillfälle.


Ska försöka hitta på något att äta nu. Magen kurrar. Måste fixa bloggdesignen också. Oh well. Någon dag. Bye!


Årets första.

Hej på er mina få men trogna läsare. ;) Jag känner att jag varit lite dålig med bloggandet (detta år!) på senaste tiden. Anledningen är att jag inte är helt kry just nu. Känns som halva sverige ligger hemma med en rejäl förkylning? Orkar inte skriva så mycket mer för tillfället, ville bara klara av årets första inlägg (stor press). Hm. Måste nog göra om bloggdesignen snart också (ta bort julen). Ha det fint så länge. 

RSS 2.0