Vårkänslor och minus.

Den här dagen har varit så himla härlig. Sol och vårkänslor. Jag och M gick en ganska lång promenad på förmiddagen och vi såg lite krokusar som blommade här och var.. och snödroppar. Massor med människor ute överrallt. Förövrigt så vägde jag mig i morse (efter några tröga veckor) men den visade minus 2 kg (totalt minus 7kg nu) och måttbandet visar att totalt 11 cm försvunnit runt midjan sedan jag började mitt "nyttiga liv" någon gång  i november (hade iofs ett ganska stort uppehåll under december och delar av januari harkel). Ser inte direkt någon skillnad när jag står framför spegeln men jag kan ha mindre byxor nu så något har ju bevisligen hänt. ;) Nu gäller det bara att hålla motivationen uppe, för mig hänger allt på det. Kanske borde börja motionera också? ;) Föresten, om några veckor firar min blogg 1års jubileum! Woha.

Kommentarer
Postat av: L

Klart det syns att du gått o tappat nåra kilon. Jag är ju inte den som talar om sånt där eller skänker positiva meningar, you know. Önskar dej lycka till. Har du motivation tills övers så kan du lägga dom i min lekback på jobbet :)

2009-04-04 @ 20:01:55
Postat av: Ellis

duktigt bruden! sist vi sågs så syntes det på dig iaf... härligt jobbat!

2009-04-05 @ 17:44:34
URL: http://sneslag.blogg.se/
Postat av: ScarySarah

Exakt vad innebär ditt"nyttiga" liv? Tycker banne mig du äter pajer och annat gott hela tiden...?! ;)

Du kan väl skicka lite tips till mig som måste tänka på att börja träna till beach 2010 snart!

pöss!

2009-04-08 @ 02:17:35
URL: http://bolibompa.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack! :) och Scary: Jag är väl inte död heller ;) På helgerna får jag ju synda (med måtta). På vardagarna äter jag nyttigt och skippar sötsakerna. Typ. Försöker!

2009-04-08 @ 18:12:49
URL: http://kattsvart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0