48-timmars vecka.

Äntligen är arbetsveckan över. 48 timmar lång blev veckan denna gång. Har jobbat två lördagar i rad nu så man känner sig lite mör. Men det lär ju sitta fint på lönekontot sedan!  

Jag antar att alla uppmärksammat vädret?! ;) Enligt na.se så är det 25,8º varmt i Örebro just nu. Inte illa med andra ord. Det ska tydligen bli ännu varmare i morgon, härligt när man är ledig.

Annars så har veckan varit lugn (som alltid?). Vi ska få våra köksluckor utbytta (gamla och slitna) inom kort och tydligen ska även vår bänkskiva då bytas ut. Tyvärr var urvalet för bänkskiva allt annat än upphetsande. Det gick att välja mellan skitfult och ännu fulare. Så vi valde skitfult. Det var väldigt bråttom att välja också. Men det blir nog bra. Annat vore det om man bodde i bostadsrätt eller hus. Då skulle det bli något riktigt snyggt. Längtar till den dagen...

Nej nu ska jag väl ta en glass.. andra för dagen. Jag och M gick en runda på stan tidigare. Tog en glass och käkade den sittandes i gräset. Härligt!
Kristinehamn by night

Så var det söndag igen. Lördagen var fylld av aktiviteter,  jobbade först till 15 sedan bar det av till Kristinehamn där vi bowlade och åt god filébuffe med jobbet. Mycket god mat och riktigt kul att bowla. Jag har ju inte bowlat så mycket förut men lyckades få in 3 strikes i alla fall! Efter bowlingen var vi några stycken som drog vidare till Mastmagasinet (krog/uteställe). Det var rätt mysigt där och oerhört bra personal. Rekomenderar er dit om ni är i Kristinehamn någon gång (bra personal + goda drinkar)
Kul att man har så många trevliga kollegor, roliga även utanför arbetsplatsen - Hej till er :) Hoppas vi kan hitta på något mer under sommaren (grilla!!?), det vore oerhört kul!

Nu ska jag och M käka lite kotlett, potatissallad och baguette.. Sommarmat. Tänk, snart är det JUNI!

(OBS! kom i håg att gratta mor idag!!)


Rädda världen?!

ett klick för skogen!


Du kan ju rädda lite skog i alla fall!

Jag brukar klicka här varje dag. Det kostar inte dig något, så klicka du med!!!
(tryck på bilden ovan)

läsvärt inlägg? Svar: Nej.

Jaha, dags att göra en uppdatering då. Kanske borde börja kalla bloggen för helgbloggen då det känns som jag bara har energi att uppdatera när jag är ledig. Oh well. Helgen då? Jo jag är inne på min 3:e lediga dag (var ledig i fredags) Inte alls dumt. Känns däremot inte ett dugg kul att behöva jobba i morgon. Jag har iaf tagit det väldigt lungt i helgen. Rensat lite i lägenheten (never ending story). Träffat några kompisar från Sthlm som var på besök i stan med sin lilla dotter, vi tog en fika på Java och skvallrade lite. Annars har jag kännt mig lite nedstämd senaste dagarna. Det har skett lite förändringar senaste tiden och fått lite halvtråkiga nyheter från olika håll. Inte för att någon människa dött eller så men jag blir så jäkla grubblig. Hjälper inte direkt mina sömnproblem. Men men gäller väl bara att inte bry sig så mycket om allt och skaka av sig. Svårt det där. Igår tyckte jag i alla fall att jag var värd lite shopping så jag beställde lite (typ frisör)schampo från en sida på nätet, får väl avlägga en rapport då det dyker upp här hemma. Jag har aldrig beställt därifrån tidigare. 
Ha det så länge!  (jisses vilket intressant inlägg?!!)

Mer sommarvärme tack!

Nu börjar det nästan bli tjatigt att kommentera vädret, men man blir ju så positivt påverkad. Jag vill bara vara ute hela tiden! I lördags tog jag och M en liten shoppingrunda på stan. M hittade några snygga skjortor själv hittade tyvärr jag inget särskilt. Därefter tog vi en välkyld fikapaus på Märtas Café. Rätt mysigt ställe med gammaldags charm som trots sitt centrala läge har en tyst (och mysig) lite trädgård på innergården där man kan sitta.


Märtas café
 Fika på Märtas café

I dag har vi däremot varit duktiga och tagit en långpromenad längs svartån. Sedan råkade vi ramla in en sväng på MIO och drömma om snygga möbler (eller jag drömde iaf).. Skulle kunna göra en lång lista över allt jag ville ta med därifrån.

Strålande väder!

Jag hoppas verkligen att sommaren blir lika bra som de senaste dagarna varit. Livet rullar på som vanligt även denna vecka, jag har deklarerat via SMS (!), promenerat och förstås jobbat en hel del. Jag håller på med ett nytt projekt på jobbet och det är ganska enformigt (missförstå mig rätt - jag är sjukt glad över att göra något annat än det gamla vanliga). Problemet är att jag är så jäkla trött hela tiden, känns som jag måste kämpa för att hålla mig vaken ibland ;). Men men - I morgon är det fredag och helgen ska tydligen bli underbart varm. Hoppas på det! Kanske gör någon kul utflykt med M.

Ännu en söndag.

Halsen känns lite så där. Misstänker att jag kanske blivit smittad av M som varit lite krasslig senaste tiden. Väldigt olämpligt då jag har så mycket att göra på jobbet just nu att det inte riktigt är läge för att vara sjuk. Men det går förhoppningsvis över.
Idag har i alla fall jag och M tagit en promenad runt södra stan och vidare in till ett lungt villaområde i närheten. Det skulle inte sitta fel med en tomt/uteplats i sommar där man kunde grilla och slappa i solen. Men man kan ju inte få allt här i livet. ;) Stormtrivs ju med att bo mitt i stan. Appropå promenader så måste jag verkligen se till att röra på mig ordentligt och ofta framöver.. energin är lika med noll och jag tänker - Semester.. var är du?!

image2
 En annan del av Örebro

(H)älgen började bra.

I bilen på väg hem från jobbet i fredags höll vi nästan på att köra på en älg. Okej, kanske en lätt överdrift men älgen sprang över vägen framför oss, vi var dock inte tillräckligt nära för att det egentligen skulle vara farligt. Annars tycker jag att det varit otäckt mycket roadkill på vägarna senaste veckan. :( Urk. Önskar att det gick att rädda de små liven..

RSS 2.0