Konst(igt) i Örebro

Konst i Örebro framför slottet Konst under bro

I Örebro kan du just nu kolla in konst på gator och torg (exempel ovan) läs mer: http://www.openart.se/home.asp

Ett riktigt kul initiativ faktiskt!

I går var jag ute och åt med några kollegor efter jobbet. Det var trevligt. Det blev en öl på Red Brick också (rätt mysig pub) innan hemgång. Det blev inte så sent dock, man är ju trots allt nästan pensionär ;)

Nu ska jag slänga mig i duschen. Härligt med helg!

En ledig dag.

Waynes Coffee

Jag tog en semesterdag i Tisdags. Hann med lite shopping på rean (kläder) och en fika (se ovan) med kompisen E.
Nu är man ledig igen i 3 häärliga dagar! Kommer nog behöva det. Nästa vecka blir det mycket då jag ska bli utbildad för att kunna utföra fler arbetsuppgifter. Vi får se hur det går. Jag är i alla fall positiv!

Dags att uppgradera sig?!

Äntligen freedag! Sitter och lyssnar på musik och surfar på åhlens.se. Blev lite sugen på en ny tvättkorg. Det kanske trots allt är dags att uppgradera sig från den där "snygga" vita plastvarianten med trasigt lock som jag införskaffade när jag flyttade hemifrån för 100 år sedan. Undrar om den är lika funktionell som snygg? (ehm. jag är gammal)


Snygg tvättkorg

bild: ahlens.se


M jobbar hela helgen så det blir nog rätt lugnt här. Ska försöka sova ut ordentligt och om jag orkar kika efter lite nya kläder. vi får se. Trevlig Helg alla!


Stockholm T o R

I helgen åkte jag till Stockholm för att besöka mina föräldrar. Syster yster hämtade mig på centralen och sedan åkte vi till Plantagen för att köpa en present till mamma som fyllde år. Vi hittade lite fina blommor och plantor som vi köpte med oss. Mitt kort började strula i kassan och fick felmeddelande om att "köp medges ej". Jäklar vad paranoid jag blev och såg framför mig hur någon tömt mitt konto eller något. Men det måste ha varit något tillfälligt strul för alla pengarna var kvar sedan när kort därefter kontrollerade det via en bankomat.

På lördagen åkte jag, Ma och Pa till Ulriksdals Slottsträdgård. Vilket är ungefär som en finare variant av plantagen. Lite dyrare, mkt trevligare och framförallt mer välskött. Där blev det bland annat en bärbuske samt en planta med smulgubbe (korsning mellan smultron och jordgubbar) Ska bli spännande att smaka sedan när bären kommer.

Det var väl ungefär min helg. Mycket trädgård. Det blev en del tårta och grillande också. ;)

Sthlm i juni

nya panelgardiner +svettpåsar

I söndags tog jag och M en tur till Marieberg köpcentrum. Note to self: Åk inte stadsbuss i Örebro då temperaturen närmar sig 30. Ventilation - absolut inte! Bastu - Jamenvisst! Vi såg väl ut som ett par svettpåsar när vi klev av. (vad det nu är) ;) Jag fattar verkligen inte hur de tänkt där, men det handlar väl om pengar som vanligt (?).

Shoppade i alla fall några snygga gröna panelgardiner (osäker på om jag ska ha dem i vardagsrummet eller köket) och lite smågrejer till katten. Det ska bli spännande när Mariebergs ombyggnad är klar. Det är så mycket som renoveras, byggs och fixas till i och runt Örebro just nu (I like!).

nya panelgardiner

RSS 2.0