Det blev en paj.

Det känns inte alls som att jag har semester. Det ligger på något sätt och gnager i bakhuvudet att jag ska till jobbet vilken dag som helst nu. Ungefär som det är en vanlig helg. Men det går väl upp för mig lagom till sista veckan eller något att jag verkligen är ledig. Dessutom har jag drömt en massa obehagliga drömmar de två senaste nätterna. Usch. Avskyr sådant.

Idag har jag varit i Mariebergs köpcentrum och småshoppat lite. Det blev en ny klösbräda + leksak till katten, en stor jäkla ram (70x100) från Ikea som var kul att släpa hem på bussen (ja det kallas ironi). Ramen ska vara till en affisch som jag köpte i Malmö. Hoppas det blir bra, annars vet jag inte vad jag ska göra med den, men det blir nog fint.

Det råkade bli en blåbärspaj igår också. Skyller allt på A. Funderar på att göra en med äpple och kanel nästa gång (läs: snart). Paj ska bli min nya grej.

blåbärspajen!
paj är bra!

Full rulle i helgen.

Klockan är inte ens tolv på en söndag och jag har redan hunnit med att vakna, se på tv, käka frukost och diska, dammsuga och göra rent i badrummet. Snacka om ambitiöst. Jag tänkte försöka ta tag i lägenheten nu under semestern när man har lite mer energi över. Framförallt behöver jag rensa bort en massa onödiga grejer. Skulle behöva införskaffa lite nya gardiner, kuddar och täcken till sovrummet (ett av dem håller bokstavligt talat på att falla sönder).

Men nog om det. Igår var jag på födelsedagsparty/grillparty hos en A. Det var kul och hon bjöd på en sjukt god hemmagjord blåbärspaj. Jag kan inte sluta tänka på blåbärspaj nu. Måste göra en! 
I fredags var jag och M ute och åt efter jobbet och firade att min semester börjat. Mums.


Mingla Örebro
Mingla i Örebro

2 dagar kvar...

Idag damp H&Ms höstkatalog ner i inkastet. Det är väl lika bra att inse var vi är påväg. Men strunt i det nu, det är ju fortfarande sommar och vädret ser ut att bli riktigt bra närmsta tiden. T V Å arbetsdagar kvar till friheten..
Den här veckan har verkligen gått grymt sakta. Den som väntar på något gott.....

Nedräkning påbörjad..

Ännu en arbetetsvecka avklarad. Nu är det endast (hör ni hur positiv jag är?!) 5 arbetsdagar kvar till min 3-veckors semester. Kan det bli bättre? (förutom fler lediga veckor då) Sitter just nu och dricker té, lyssnar på youtube-klipp och väntar på att M ska komma hem från jobbet. Jag började känna mig lite småkrasslig sista timmarna på jobbet idag.. Så där lite vek som man känner sig innan man blir sjuk. Håller tummarna för så inte är fallet, orkar inte med det.

Föresten, lägger in en bild på våra nya köksluckor (eller ja lådor). Blev mycket bättre än vad jag trodde. Inget extraordinärt, utan enkelt och vitt. Handtagen såg bättre ut uppe än vad jag hade förväntat mig. Kanske blir en större bild på hela köket någon gång då det ser lite mer piffigt ut än vad det gör just nu. Trevlig helg!

Nya köksluckor - 2008

Hemma igen.

Jag har semester denna vecka och har hunnit med en liten resa med M. Vi har bland annat varit på en 50-års fest i skåne och åkt på en tripp till Köpenhamn. Som vanligt hann vi inte med ens hälften av vad vi hade tänkt, men trevlig var det! Jag vill definitivt åka tillbaka till Skåne igen (Hälsa på S?!:) Vi bodde några nätter på ett gulligt B&B ute på landet. Det var verkligen mitt ute i ingenstans. Resterande tid bodde vi på ett hotell i centrala malmö (Därifrån tog vi tåget över till Köpenhamn - mycket smidigt). Nu gäller det bara att njuta av de sista få dagarna denna vecka. Sedan följer två veckors arbete innan min 3-veckors semester.. LÄNGTAR!

B&B i Skåne Skånska grisar Nyhavn i Köpenhamn.
 


För oss med dålig humor:

SVT 24 - Fisen

Det är kul när det är positivt

Angående en "earthcake"


RSS 2.0