Synda bör man.

Choklad

Vad gör ni ikväll då? ;)

min händelserika vardag.

Hoppsan. Då satt man här igen då. Jag har varit en sväng på bokrean idag. Köpte med mig en läkarbok. Äntligen så kan jag sitta och gotta mig över alla symptom och sjukdomar jag (inte?) har. Jag har ju varit hos farbror doktorn idag. Jag känner mig något lugnad. Fick ingen diagnos, dock en remiss för ytterligare koll. Vi får väl se vad som händer. Min läkare visade sig vara lite rolig (jag har fått ett ganska stelt intryck av honom tidigare). Jag tror minsann det bor en liten nörd i den mannen.

Vad händer annars? Förra helgen spenderades till stor del i världsmetropolen Kumla. Mary Kay party. (smink och hudvård). M hörde dock fel och trodde att jag skulle på ett key-party. Haha. Han såg lite chockad ut först. Hur som helst så var det kul och testa en massa produkter som jag aldrig brukar använda (kanske borde). Köpte endast några ögonskuggor som var fina. På kvällen blev det vin och prat om gamla minnen. Sådant där som gamla pensionärer brukar ägna sig åt ni vet ;)

M är och tränar, imorgon är det fredag och jag längtar galet mycket efter vårsol och knoppar. Give me!

långledigt.

Jaa, jag vet. Jag är hemskt dålig på att blogga. Men det kommer mer snart vet du. Idag har jag t.ex varit ledig. På en vanlig fredag (!). Det var riktigt skönt att slippa gå upp vid 06 kan jag tala om. Jag var nämligen tvungen att take care of some business idag, därav ledigheten. Förutom det så har jag haft en mysig lunchdate med M (och en fikadate.. men jag lovar att lunchen var någorlunda nyttig faktiskt) och så har jag klippt mig. En stor del av luggen rök och det känns mycket bra.

Förra helgen var ju mina föräldrar här och hälsade på. Vi tog bland annat en promenad till wadköping och antikvariatet där. Sedan fikade vi (inte ett dugg nyttigt) och på kvällen bjöd vi på en god middag här hemma bestående av fläskfilé i sås med hemmagjorda klyftpotatisar (ja, M lagade maten som vanligt). Föräldrarna var mycket imponerade.

Snart är det dags att sova. I morgon är det lördag och jag ska på Key-party ;)

Vinterland.

Jag har blivit lite av en onsdagsbloggare. Det är riktig vinter ute nu! Massor med snö överallt precis som när man var liten. Träd och snö går väldigt bra ihop ;) Visserligen längtar i alla fall jag ganska mycket efter vår och värme nu, men man ska väl inte klaga.

Förra fredagen var jag ute på en liten tjejkväll. Vi käkade grekiskt, mums. Jag tog mixgrill-tallrik och det var inte lite mat direkt. Massor med olika köttvarianter (åh vad jag längtar till grillsäsongen!), klyftpotatis +saffransfärgat ris (?), fyra olika såser.. Jag åt väl upp knappt hälften innan jag gav upp. Men gott var det! Sedan blev det några drinkar. Skönt att man har så nära hem sedan ;)

Nu i helgen kommer mina föräldrar till stan. M har bakat bullar (farligt stora) så vi har något att bjuda på. Får se vad vi hittar på för något kul förutom det.

Nostalgitripp.

Hallå alla glada. Sitter och lyssnar på musik igen (spotify är min vän). Det har blivit mycket Radiohead, Cranberries mm. En riktig nostalgitripp blandad med lite sköna kittlande minnen av tonårsångest (när den var som bäst ;) Kanske dags att damma av lite gamla skivor. M är borta på universitetet. Hans mobil har laddat ur men jag gissar att han tränar eller gör något annat kul. Det har ringt tre (3) säljare till hemtelefonen (ja vi har en sådan gammalmodig sak) de senaste timmarna. Helt sjukt. Och nej jag svarade inte. Glöm! Men i morgon är det fredag.. och helgen är full med planer - so all is good! :)

Ny design!

Nu har jag äntligen gjort om temat på bloggen. Man blir ju trots allt lite trött på jul-temat tillslut. Så det fick bli lite mer vårig känsla med tulpaner :) Längtar verkligen efter alla vårtecken nu. Har köpt hem en krokus i kruka som håller på att slå ut. Härligt värre!

RSS 2.0