Makeover i Örebro city

Våghustorget Aug 2009

Våghustorget - Augusti 2009.
Tror dom satsar på den där slitna looken ;) Ska tydligen vara helt klart i slutet av nov till julskyltningen. Känns tryggt.

Dresscode?

Två dagar kvar av denna arbetsvecka, den första efter semestern. Har insett att 4 veckor i rad verkligen är minimum för att man ska hinna känna sig någorlunda utvilad. De två första veckorna var jag mest bara stirrig och sov konstigt (som vanligt). Sedan sov jag för mkt. haha.

I dag skulle det ha kommit några höjdare till jobbet. Vi fick mail om att kamma till oss och klä oss snyggt. Sedan när vi kom till jobbet trillade det in ännu ett mail om att besöket plötsligt blivit framskjutet till i morgon istället. Satt man där vattenkammad helt i onödan ;) (inte).

Apporopå mail så hade jag över 700 olästa små rackare när jag kom tillbaka efter semester. PUST! och det var bara i ena inboxen. I den andra låg blygsamma 160 st. Men idag när jag slutade hade jag endast 200-300 kvar att beta av ;)

Snart helg igen. Veckan har verkligen gått fort. Skönt det!


Dags att chocka kroppen.

Hello everybody. Idag vaknade jag och M och kände oss ovanligt hurtiga. Vi slängde på oss träningsbyxorna (obs! matchande) och gav oss ut på en promenad. Vi gick längs ån bort till hästhagen och sedan tillbaka. En trevlig runda och dessutom vackert väder. Längs vägen såg vi bland annat en and som utövade tai chi. (imponerade!). Promenaden tog en timme och väl hemma fortsatte jag att chocka kroppen efter all semester-frossa genom att äta havregrynsgröt med linfrökross. Man måste ju tillbaka upp på hästen någon gång. Har lagt allt som kan liknas vid diet på hyllan senaste veckorna. 

Måste berätta lite om helgen också. I lördags var jag på kombinerad inflyttningsfest/grillparty hos min vän A. Hon har svart bälte i flytt och detta måste vara den 4:e lägenheten hon bott i sedan jag lärde känna henne 2006. Men nu borde hon nog bli kvar ett tag då hon hittat en mysig 2:a med egen uteplats. Hon hade även fixat alkohol i fast form aka jello shots till partyt (se bild nedan). Vi har nu vilda planer på att fixa jello shots i olika färgskiftningar och lager till nästa gång ;) Förutom det bjöds det som vanligt på en hemmagjord paj, denna gång med egenplockade hallon. MUMS!

Jello shots i kuber!
Jello Shots

Reafynd

Man får passa på att fynda lite nu på rean. Köpte några snygga kuddar på Indiska i helgen. Ordinarie pris 299kr per st, köpte båda för totalt 199kr. Väldigt bra pris med tanke på att de tydligen ska vara handgjorda/-broderade. Blir en skön färgklick i vardagsrummet!

Reafynd från Indiska

Surfade in på Ikea och kollade in nyheterna. Fastnade för det här bordet:

LEKSVIK

Leksvik. Känner stort HA-begär. Perfekt för en laptop!

Lite bilder.

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka i Stockholm. Vi hann inte riktigt med alla våra planer, men det viktigaste var ju att träffa och umgås med vänner och familj, och det lyckades vi ju med ganska bra!

Igår gjorde vi en utflykt med mina föräldrar till Djurgården och Rosendal. Där finns ett mysigt trädgårdscafé där fikat känns hemmabakat och dessutom ska det mesta vara ekologiskt. Inte billigast i världen, men det är det inte så mycket som är. Nedan lite bilder från vårat besök (Kolla nu Lennart! ;):

 Rosendals kafé Rosendals kafé 
Rosendals kafé Rosendals kafé 

På kvällen gick jag och M ut med några kompisar och åt Indiskt på restaurang Gandhi. Jag tog nr 42 och vitlöks naan, vilket visade sig vara en fullträff! Maten serverades i individuella små järngrytor på bordet. Rekommenderar er verkligen ett besök om ni är i krokarna! Priserna är humana och personalen trevlig. Ligger på Katarina Bangata 47, Sthlm

Restaurang Gandhi
Restaurang Gandhi

Dyr öl och grillat.

Dags att skriva lite mer enligt begäran ;) 1 augusti idag. Vi har haft en riktig slappardag och mest bara umgåtts med familjen. Dagen började lite gråmulet, men sedan sprack det upp och solen kikade fram lagom till eftermiddagen. Vi slängde fram grillen och fixade lite biff, grönsaksspett och en smarrig sås bestående av bland annat färsk basilika och vitlök (mums!). Till efterrätt blev det glass och bär.

Igår träffade vi några vänner (N & T) på en pub på söder. Ganska mysigt ställe med ett stort utbud av öl. Bland annat en sort (glömt namnet) där en flaska på 33 cl kostade över 500kr. Behöver jag nämna att vi inte köpte den ;)  N & T berättade om sin senaste New York- resa. Känner mig mycket sugen på ett tripp över atlanten. Förutom resor blev det mycket snack om jobb. Är det kanske dags att byta?

Oh well. Snart återvänder vi hem. Känns ganska trist faktiskt. Men jag saknar iofs sängen ;)

RSS 2.0