Det känns inte riktigt bra.

Idag har jag haft en sådan jäkla negativ känsla i kroppen/sinnet. Kännt mig trött och förbannad men jag vet inte riktigt varför. Negativa vibbar i luften eller inte vet jag. En sådan där dag man inte bör lämna sängen.

Iofs hände något intressant idag. Jag samåker till jobbet praktiskt taget varje dag. Idag körde kollegan R. För att göra en lång historia kort så hade hon lånat en annan kollegas mans bil (hängde ni med?). När hon är på väg för att hämta mig och C så blir hon stoppad i en rutinkontroll. Det lustiga är att bilstereon i bilen hon kör har blivit utryckt på (vad det verkar) ett något brutalt sätt så det sticker ut sladdar och kablar åt alla håll. Plus att R fått sitt körkort stulet för en tid sedan. Man kan ju tänka sig vad herr polis tänker när han stapplar fram där för rutinkontrollen och R sitter där med en bil hon inte äger (och knappt kan namnet på ägaren) med ett stort gapande hål med kablar åt höger och vänster där bilstereon borde suttit och dessutom inte har något körkort att visa hehe. Men allt gick bra tillslut och hon blev väl bara så där en 20 minuter sen ;) Nämnde jag att det var svinkallt i morse?

Äventyr på en tisdag. Och i morgon har jag sovmorgon. Kan det bli bättre?


Jaha. Då var vi här igen då.

Hur mycket vettigt tror ni jag gjort i helgen då? Japp. Nada! Men man behöver iofs sådana helger ibland. Bara slappa och ta igen sig. M har varit i Kalmar hela helgen och hälsat på en kompis som precis flyttat dit. Så det har med andra ord varit extra lugnt. Katten håller på och röjer i köket och jagar en pälsbeklädd boll med bjällra i sig. Gamla tanten kan roa sig själv! Vi brukar kalla henne speedy. Ganska lustig med tanke på att alla andra kallar henne för fetto ;)

Nej, nu borde jag kanske slänga mig i duschen och göra något av den här dagen. Men ha en bra söndag då! Vardagen är runt hörnet.. Och snart är det oktober.

Ett trött inlägg.

Idag är det exakt 3 månader kvar till julafton. Om det är någon som är intresserad. Själv är jag så grymt trött den här veckan. Känner mig inte alls utvilad och måste nästan kämpa för att hålla mig vaken på jobbet. Vet inte om det beror på att jag haft så fullt upp de senaste helgerna. Jag har inte kunnat slappna av riktigt helt enkelt. Sedan sover jag väl inte toppen-bra heller. Vaknar ganska mycket på nätterna.

Men det gick ganska fort på jobbet idag i alla fall. Det var mycket att göra och vi hade besök av några "ansvariga" som berättade om hur det går för företaget och vad som händer framöver. Rätt intressant.
Längtar såå till fredag så man får vila ut! Ska försöka hitta en vinter/höst jacka i helgen.. och vantar.. Om jag nu orkar.
Nu, dags för middag!

Sociala aktiviteter.

Idag är det riktigt härligt väder ute. Jag och M gick precis en sväng runt stan för att få lite luft. Löven har börjat bli gula och faller av träden lite här och var. Tvingade M att köpa en snygg halsduk på Åhléns. Dela vårdnad har i alla fall jag tänkt mig. Varför är alltid halsdukarna på herrsidan mycket snyggar än på dam? Något att fundera på ;)

De senaste två helgerna har varit riktigt sociala. Förra helgen hade vi ju en massa släkt här för att fira M. Vi var ute och åt lunch på Amuse här i stan. Det ligger i anslutning till Örebro Länsmuseum på Engelbrektsgatan. Härlig ljus lokal och bra personal. Min syster som är vegan var väldigt imponerad över maten. Faktiskt den bästa veganmat hon ätit ute. Efter det gick vi hem till oss och tryckte i oss kopiösa mängder tårta. Så det blev lyckat.

Igår, lördag kom A och D lite överraskande förbi på dagen och fikade. Det var kul att se dem och prata om vad som hänt sedan sist. Sedan på kvällen hade M bland annat bjudit in några gamla barndomskompisar och ex kollegor. Det blev mest att spela Buzz hela kvällen och dricka öl och vin. Det var skoj :)

Amuse Restaurang & Café
Amuse - Örebro, Innan vi satt oss ner

Det var ett tag sedan..

För er som fortfarande tvivlar så kan jag meddela att hösten är kommen:

  
HöstBlommor Höst på Stortorget! Höst 2008
Stortorget i Örebro - September

Dessutom fick jag ett mail igår från en webshop som meddelade att de tagit in årets julsortiment. Hallå. Är det bara jag eller känns inte det aningens tidigt? Nu är hösten som allra bäst. Det har inte hunnit bli svinkallt eller allt för mörkt. Man vill helst bara tända upp en massa ljus hemma på kvällarna och dricka en stor kopp té. Mysigt värre :)

Ännu ett jäkla inlägg.

Dags för en uppdatering kanske. Känns som att jag börjar varje inlägg med: Nu är jag ledig! Men nu är jag faktiskt ledig - i morgon that is. Jobbade ju i helgen.

Morgondagen blir nog inte så lugn dock. Vi har massor att ordna (typ städa, organisera) inför helgen då en massa släkt kommer hit. M fyllde ju 30 (gammal som gatan ;) i början av september. Så nu kommer lämmeltåget (läs: släkten) för att gratulera. Först ska vi ut och äta lunch på ett ställe här i stan, sedan ska alla hem till oss för att käka tårta. Vi inser dock våra begränsningar, (eller var det lathet?) så det blir köpt tårta från Vasakonditoriet). Det blir säkert trevligt.

Nu är det dags för sängen..

God Natt!

Nu är det höst.

Så där ja. Nu har jag fixat ihop en höstig banner där uppe. Okej jag kanske tar ut det lite i förskott, för så ser ju inte löven ut riktigt ännu. Men det kommer. Tiden går fort.

Idag har jag och M tagit en långpromenad runt stadens östra delar. Kollat in snygga (och dyra) hus. Brände säkert en halv kalori. Minst ;)

I morgon är det jobb som gäller igen. Trist. Men pengar är kul.

slappnar av.

Ledig från jobbet i två dagar. Härligt värre! Jag fick sova ut idag (med en fet katt i armhålan)

Katten i förra lägenheten Are you talking to me?
Hilda i vår förra lght

RSS 2.0