1:a snön faller.

Det snöar ute nu. Det ser visserligen väldigt blött ut, men flingorna är stora och många. Nu vet vi vad vi har framför oss de närmaste månaderna ;) mörker, kyla och snö...

Fredag och sovmorgon i morgon, såå skönt!

Mörker och filmtips.


Happy Halloween

Jag tänkte så här i slutet av oktober då mörkret plötsligt blivit påtagligt och alla helgona helgen (Halloween för vissa) är runt hörnet. Att det kunde vara på sin plats att tipsa om några läbbiga filmer. Ingen av dessa har väl varit i närheten av en Oscar. Men vad gör det när man bara är ute efter att döda några timmar. (Tryck på respektive bild för mer info!)

Windchill  Instängd - Skräck 2005  the hills have eyes  Turistas


Jubileum för mig.

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag i morgon. Den här veckan har gått löjligt fort och snart är det löning! Men över till något annat. Idag (eller möjligtvis i morgon) har jag arbetat på mitt nuvarande jobb i två år. Två hela år. Om någon hade berättat det här för mig de första hektiska veckorna hade jag väl svimmat av. Nu sitter man där med en egen jourlur ;D Men man ska inte ropa hej. Imorgon kanske man blir uppsagd pga arbetsbrist eller något annat härligt. Minns det som igår (Ja ja, jag har en liten nostalgitripp här) när jag och A konstaterade att vi snart hade jobbat där i ett år. Crazy! Jag står dock fast vid att det bästa med mitt jobb är arbetskamraterna. Det var allt jag hade för denna gång. Bye!

Äntligen helg.

Efterlängtade lördag = En väldigt slapp lördag. Tog en sväng på stan tidigare idag, köpte äntligen en parfym jag gått och trånat efter i några veckor. Noterade även att julen sakta har börjat infiltrera butikerna. På åhléns fanns det bland annat redan julservetter och plåtburkar med jultema att köpa. Känns lite konstigt men det är ju november om några få veckor. Tiden rullar på och snart sitter vi där med glöggen och elljusstakarna.

Ikväll blir det lugnt. Film och spel. Vi har lånat Grand Theft Auto IV av en kompis till M. Vi får se om den är något att ha ;)


Jag jobbar kvar!

Tjohej! I söndags mådde jag verkligen som jag förtjänade. Ramlade i säng runt kl 03 någon gång. På söndagen kände jag att jag skulle behövt en helg till bara för att vila upp mig från helgen. Men det gick förvånansvärt lätt att komma upp idag. Man var väl inte på topp direkt, men ändå. Det var jäkligt kul i lördags och det verkade som alla andra också hade det (förutom katten som visade sig från sin soligaste sida). Inte en lugn stund. Vi var 6 personer som käkade mat (gjorde paj) sedan spelade vi buzz och drack en massa fina drycker. Jag blev kanon.. glad ;) Tog en massa vackra bilder, både grodperspektiv och fågelperspektiv. Man blir ju mästerfotograf vid sådan här tillfällen ;D Mer detaljer än så kan jag tyvärr inte ge ut. Jag har ju tystnadsplikt. Men till nästa gång funderar jag starkt på att investera i ett alkolås till käften.(min egen alltså) 

Just det! Idag på väg från jobbet åkte vi på nya motorvägen för första gången! Vi visste inte ens att den hade öppnat. Mkt sneaky! ... Ha det gött!

Teaser...

Efter ikväll får vi se om jag måste säga upp mig eller byta avdelning eller något annat. ;)

Vi som samåker till jobbet varje dag tänkte att det kunde vara dags att ses lite även utanför arbetstid. Känner på mig att någon av oss kommer bli jäkligt ful (rättstavat) ikväll.

.. och tack alla ni TRE som tog er tid att skriva en kommentar på förra inlägget! Ni andra .. ni vet vilka ni är ;)

Söndag i oktober - the joy!

Är det alltid söndag? Känns lite så. Det är riktigt höstruskigt väder ute. Grått, mulet och regnigt. Jag tog en härlig (obs: ironi) höstbild på stortorget för att demonstrera spektaklet nedan:

Stortorget Örebro i oktober
Härliga höstväder!

Mysigt va? Helgen gick väldigt fort (som alltid) och jag hade en sådan där skön söndagskänsla redan igår. Back to work i morgon då. Idag har jag i alla fall slösat pengar på lite nya grejer. Bland annat en ganska dyr body lotion som jag inte känner mig helt nöjd med nu i efterhand. Så kan det gå.

Appropå bloggande. Jag har nästan fördubblat antal unika besökare per månad sedan jag började blogga här i april. Blygsamma siffror i jämförelse med alla storbloggare där ute. Men jag kan ju bara jämföra med mig själv. Man undrar ju lite vilka som ramlar in här. Kanske dags att lämna en kommentar och berätta!? Do it!

RSS 2.0