En jäkla resa.

Snacka om att jag har en historia till er. Men jag vette fan om jag orkar skriva ner allt. haha. Vi kan säga att resan tiil Ullared visade sig bli ett jäkla äventyr i alla fall. Vi åkte från Ö-bro vid 05 och var väl hemma igen.. runt kl 23 eller något sådant. Det känns som vi var med om ungefär allt man kan vara med om på en resa. Jag och C funderar nu på att skriva en överlevnadsguide "how to survive a road trip from Örebro to Ullared". Exempel på saker man bör undvika: krock med vilt, bärgning av bilen mm ;) Kommer bli en storsäljare! Men vi tog oss fram till resans mål och även tillbaka (kallas hyrbil), fattigare i plånboken men desto rikare på erfarenheter ;D Jag ger er ett litet bildbevis (tagen med mobilkamera):
road trip yeeah!

Dåliga vibbar!

Uhh. I morgon ska jag upp snuskigt tidigt. Det blir road trip ner till Ullared för att shoppa. Jag har inte några egentliga planer på vad jag ska köpa, men det blir väl kläder (?) och kanske något kul till hemmet om det nu finns något att ha.

Ikväll har vi pyntat lite här hemma. Satt upp den stora adventsstjärnan i vardagsrumsfönstret och elljusstakarna i köket. Det blir genast så mycket mysigare. Många av grannarna i husen runt omkring har också satt igång med pyntandet. Jag känner överhuvudtaget att vi skulle behöva göra en storröjning av lägenheten snart. Vi har ju ändå bott här i snart två år, men vi har fortfarande ouppackade kartonger i klädkammaren och i någon garderob. Det är sådant där som ger mig dåliga vibbar. Antagligen är det bara en massa skit som man lika gärna kunde slänga eller skänka till något välgörande ändamål. Sedan vill jag rensa bort alla de blommor här hemma som sett sina bästa dagar och som bara står och ger mig dåligt samvete. Fast det känns lite jobbigt att slänga något som lever (men som ser ut som stryk) Jag får försöka vara lite mindre blödig helt enkelt ;)

Så.. sov sött och Ha en bra Helg!

Vintertid.

I natt har det snöat, och snön ligger kvar även idag! Mysigt tycker jag som är vinterbarn. Jag och M har varit i gång igen och shoppat lite på stan. M hittade en julklapp till sin syteryster på Najz Prajz (cd). Själv har jag inte gjort några klappfynd ännu. Däremot har jag klippt mig idag (hårdhänt frisör!). Luggen höll på att ta över hela mig, så det var dags. Passade på att köpa en inpackning till mitt torra hår också. Får hoppas att det ger resultat. Förutom det har jag köpt mossa till advent och en amaryllis som förhoppningsvis kommer blomma inom de närmsta veckorna. Älskar amaryllis som julblomma!

Ikväll ska vi lyxa till det med finchoklad och pizza. Tycker jag är värd det efter en tuff vecka ;)

Antal inköpta julklappar just nu: 0 st

Så börjar allt om.

Fredag, min gamla vän. Nu var vi här igen då. Veckan har varit bra, snart är det måndag igen. Egentligen vore det bättre att jobba i längre perioder för att sedan kunna vara ledig längre. Det är ju rätt värdelöst att man blir ledig precis när man fått upp ångan varje vecka.. sedan är det söndag och måndag igen. Så börjar allt om från början.
Oh well... Förra månaden jobbade jag över 188 timmar. Inte konstigt att det känns som att man bor på jobbet! Förhoppningsvis syns det på lönen sedan i alla fall...... [tveksamt] ;)

Många planer framöver.. längtar till december!

TREVLIG HELG!

Min spännande lördag!

Heeeelg. Det händer inte allt för mkt i mitt liv för tillfället så det dröjer lite mellan bloggandet. Veckorna går rasande fort utan större variation. Idag har jag i alla fall köpt lite nya kläder! Hittade ovanligt mkt snyggt (otur för plånboken dock) när jag var ute på stan idag. Begränsade mig till en varm tröja och två toppar. Självklart misslyckades butiksbruden att avlarma en av tröjorna så det tjöt när jag gick ut. En gammal gråboll (en annan kund) tittade arg på mig när det larmade. Haha. Men det fixade exprediten direkt efter att ha bett om ursäkt hundra gånger. Jag kanske borde ha fällt en liten tår och fixat lite rabatt ;) SÅ spännande är mitt liv. Ring aftonbladet!

Är lite partysugen. Jag tror att jag börjar återhämta mig efter den vilda partykvällen för några veckor sedan (urk, så jäkla gammal är jag!). Men i slutet av november ska jag och ett gäng galna tjejer ner till ullared. Hoppas verkligen det blir av nu. Det blir en liten roadtripp kombinerad med shopping! :)

En bra låt till er:
http://www.youtube.com/watch?v=BSb2DQ_XeEM

Alla helgons dag.

Hemma igen. Jag har varit i Stockholm i helgen (som alltid vid allahelgona-helgen) Umgåtts med familjen och åkt runt till bland annat skogskyrkogården och norra kyrkogården i solna och satt ljus på diverse olika gravar (ex farmor och morfars). Jag tycker det är en mysig tradition, och det är riktigt fint att titta på havet av tända ljus på en mörk kyrkogård. Det brukar alltid vara lite småkaos med parkering, men på något sätt har det alltid löst sig. Efteråt åker vi alltid hem till ma och pa och äter en god middag, Denna gång blev det en mumsigt god gryta och en nästan ännu godare marängsviss till efterrätt ;D

Nej, nu är det dags att äta något.. Sedan är det tillbaka till vardagen igen i morgon.. jippie.

RSS 2.0